Η ταχέως αναπτυσσόμενη διεθνώς, Ιταλική εταιρεία SITAEL συναντά την ελληνική διαστημική βιομηχανία

Αθήνα, 07 Νοεμβρίου 2018: Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για τη διασύνδεση των μελών του ελληνικού διαστημικού οικοσυστήματος με εταιρείες παγκόσμιου βεληνεκούς, το si-Cluster, ο Ελληνικός Συνεργατικός Σχηματισμός Διαστημικών Τεχνολογιών και Εφαρμογών, που υποστηρίζεται από το Corallia και την ΕΒΙΔΙΤΕ, φιλοξένησε την SITAEL S.p.A., τη μεγαλύτερη Ιταλική εταιρεία διαστημικής τεχνολογίας, μέλος του holding Angel, παγκόσμιου leader στην Αεροδιαστημική και Μεταφορές.

Διαβάστε Περισσότερα

SPACE2IDGO: Επιταχυντής Εξωστρέφειας για την προσέγγιση αγορών εκτός Ε.Ε. | Αιτήσεις Συμμετοχής έως 28 Σεπτεμβρίου 2018

Αθήνα, 12 Σεπτεμβρίου 2018: Ο ευρωπαϊκός επιταχυντής εξωστρέφειας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων SPACE2IDGO Accelerator, στον οποίο συμμετέχει το Corallia σε συνεργασία με κορυφαίους οργανισμούς από την Ευρώπη αλλά και με την PricewaterhouseCoopers (PwC), προσκαλεί Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις που επιθυμούν να διεισδύσουν σε αγορές χωρών εκτός Ε.Ε. να εκδηλώσουν το σχετικό ενδιαφέρον τους έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2018.

Διαβάστε Περισσότερα

Το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο (E.Π.Ι.) Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων (Ι.Τ.Σ.) νέο Μέλος του si-Cluster

Αθήνα, 25 Iουλίου 2018:Το Ινστιτούτο Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων το οποίο λειτουργεί στα πλαίσια του Πολυτεχνείου Κρήτης αποτελεί πλέον μέλος της οικογένειας του si-Cluster.

Διαβάστε Περισσότερα

H ελληνική εθνική αποστολή στο επίκεντρο του Toulouse Space Show 2018

Aθήνα, 3 Ιουλίου 2018: Εξαιρετικά αποδοτική ήταν η ελληνική επιχειρηματική αποστολή στο Toulouse Space Show 2018, τη μεγάλη Ευρωπαϊκή έκθεση με εστίαση στις διαστημικές υποδομές, τεχνολογίες και εφαρμογές.

Διαβάστε Περισσότερα

Παράταση έως 09.07.2018 για τις θέσεις gi- και si-Cluster Ambassadors στη Γαλλία

Αθήνα, 29 Ιουνίου 2018: Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Business Development Ambassador Programme» με την προκήρυξη δύο θέσεων πρακτικής άσκησης διάρκειας τεσσάρων έως έξι (4 – 6) μηνών σε εταιρείες και οργανισμούς στη Γαλλία. Kύριος στόχος του Προγράμματος είναι η συνέχεια της εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ των ελληνικών gi-Cluster και si-Cluster και των γαλλικών clusters Cap Digital και Aerospace Valley αντίστοιχα. Το πρόγραμμα υλοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Μποδοσάκη, τη συνεργασία της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Αθήνα και το συντονισμό του Corallia.

Διαβάστε Περισσότερα

Corallia και PwC: Συμμαχία για την επιτάχυνση καινοτόμων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Αθήνα, 26 Ιουνίου 2018: Το si-Cluster και το gi-Cluster, τα δύο κορυφαία ελληνικά clusters καινοτομίας ενώνουν τις δυνάμεις τους με την φημισμένη συμβουλευτική εταιρεία PwC France, με σκοπό να επιταχύνουν Μικρομεσαίες ελληνικές Επιχειρήσεις στην προσπάθεια διεθνοποίησής τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Το si-Cluster υποστηρικτής του 1ου Διαγωνισμού Αεροδιαστημικής για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

Αθήνα, 21 Ιουνίου 2018: Το si-Cluster υποστηρίζει τον 1ο Διαγωνισμό Αεροδιαστημικής για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που διοργανώνει η Ένωση Ελλήνων Φυσικών με θέμα «Πάμε μια βόλτα στο Διάστημα για να κάνουμε ένα πείραμα σε μηδενική βαρύτητα».

Διαβάστε Περισσότερα

Η Thales Hellas νέο Μέλος του si-Cluster

Αθήνα, 20 Ιουνίου 2018: Η Thales Hellas, μέλους του Ομίλου Thales, ενός παγκοσμίου οργανισμού με προσωπικό 62.000 ατόμων που απασχολούνται σε 56 χώρες και διαδραματίζει ένα βασικό ρόλο στους τομείς της διατήρησης της  δημόσιας ασφάλειας, της φύλαξης ζωτικών υποδομών και στην προστασία των συμφερόντων εθνικής ασφάλειας, αποτελεί πλέον μέλος της μεγάλης αεροδιαστημικής οικογένειας του si-Cluster.

Διαβάστε Περισσότερα