Πρόγραμμα Επαγγελματικής Ανάπτυξης Tech Mini MBA: Δηλώστε συμμετοχή!

Αθήνα, 18 Σεπτεμβρίου 2017: Το ΑΙΤ με την υποστήριξη του Corallia προσφέρει το Πρόγραμμα Tech Mini MBA, ένα πρόγραμμα Επαγγελματικής Ανάπτυξης που υλοποιείται επί σειρά ετών με εξαιρετική επιτυχία, έχοντας σαν αντικείμενο τη διαχείριση επιχειρήσεων, καινοτομίας και τεχνολογίας.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Geosystems Hellas, μέλος του si-Cluster, συμμετέχει στο EO Open Science 2017 Conference

Αθήνα, 18 Σεπτεμβρίου 2017: Η GEOSYSTEMS HELLAS A.E., μέλος του si-Cluster, συμμετέχει στο στρογγυλό τραπέζι και co-chair στο session της «ESA EO Open Science 2017 Conference» που θα πραγματοποιηθεί στη Frascati στην Ιταλία από τις 25 έως 28 Σεπτεμβρίου 2017.

Διαβάστε Περισσότερα

Διαπεριφερειακή συνάντηση για τη δικτύωση των clusters στο πλαίσιο του Black Sea Horizon

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017: Στη διαπεριφερειακή συνάντηση για τη δικτύωση των clusters και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των επιχειρήσεων που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του έργου Horizon Horizon και πραγματοποιήθηκε στη Βουδαπέστη κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, συμμετείχε το si-Cluster.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Geosystems Hellas, μέλος του si-Cluster, συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση INTERGEO 2017

Αθήνα, 13 Σεπτεμβρίου 2017: Η GEOSYSTEMS HELLAS A.E., μέλος του si-Cluster, συμμετέχει στην INTERGEO 2017 που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο από τις 26 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2017. Το φετινό γεγονός εστιάζει στην αυξανόμενη χρήση της τηλεπισκόπησης με δεδομένα COPERNICUS, UAVs, στη χρήση Hexagon Geospatial mobile applications και εφαρμογές smart cities - έξυπνες πόλεις.

Διαβάστε Περισσότερα